یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حماس: رژیم صهیونیستی هیچ حاکمیتی بر قدس و مسجدالاقصی ندارد

حماس: رژیم صهیونیستی هیچ حاکمیتی بر قدس و مسجدالاقصی ندارد خبرگزاری شهاب به نقل از الرشق گزارش داد، حماس اظهارات بنت را که گفته بود رژیم صهیونیستی، بر قدس و مسجدالاقصی حاکمیت دارد، مردود می‌داند و آن را تجاوز آشکار به حقوق ملت خود و زیر پا گذاشتن منشور و قوانین بین‌الملل می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس امروز یکشنبه گفت که این جنبش اظهارات نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره شهر قدس اشغالی را نمی‌پذیرد.

خبرگزاری شهاب به نقل از الرشق گزارش داد، حماس اظهارات بنت را که گفته بود رژیم صهیونیستی، بر قدس و مسجدالاقصی حاکمیت دارد، مردود می‌داند و آن را تجاوز آشکار به حقوق ملت خود و زیر پا گذاشتن منشور و قوانین بین‌الملل می‌داند.

وی با تأکید بر اینکه باید به هر نحوی این اظهارات را محکوم و جرم‌انگاری کرد، تصریح کرد، رژیم صهیونیستی هیچ حق یا حاکمیتی بر قدس و مسجدالاقصی ندارد و این اظهارات، صرفا تلاش مذبوحانه‌ای برای تحمیل واقعیتی است که فقط در رؤیای صهیونیستها وجود دارد.

این مسئول فلسطینی خاصر نشان کرد، فقط ملت فلسطین بر سرزمین خود حاکمیت دارد؛ ملتی که از وجب به وجب خاک خود حمایت کرده و با مقاومت فراگیر از آن دفاع خواهد کرد تا آزاد شود و کشور مستقل خود به پایتختی قدس شریف را تشکیل دهد.

در همین ارتباط، «نبیل ابو ردینه» سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تمام مناطق قدس متعلق به ملت فلسطین است.

بنت نیز امروز گفت: «دولت اسرائیل بدون هیچ‌گونه توجهی به خواسته‌های خارجی، در خصوص هیکل و قدس تصمیم می‌گیرد.» این سخن نخست وزیر رژیم تل آویو در حالی است که حداقل طبق قوانین بین‌المللی حاکمیت صهیونیست‌ها بر قدس شرقی و کرانه باختری اشغالگری محسوب می‌شود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین خواستار تشکیل نهاد نظامی موسوم به «گارد ملی» از نیروهای گارد مرزی و ذخیره و نیروهای داوطلب شد. روز جمعه نیز «اسحاق یوسف» خاخام معروف رژیم صهیونیستی از شهرک‌نشینان خواسته بود تا سلاح حمل کنند. او گفته بود: «از هر کسی که مجوز حمل سلاح داشته و سلاح در دست داشته می‌خواهم تا به کنیسه‌ها رفته و از شهرک‌نشینان حمایت کنند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار